Beschikbare steden van Spanje

Calella Spanje reis- en zonvakantieinformatie

Overzicht van de kustlijn van Calella Deze mooie rustige badplaats net buiten Barcalona kenmerkt zich door het spoor wat langs haar kustlijn loopt. Een strandvakantie in Calella kan prima gecombineerd worden met een stedentrip naar Barcelona, het treintje rijdt meerdere keren per dag rechtstreeks naar deze mooie stad voor interessante bezienswaardigheden.

In dit stadje tref je al wel steeds meer toerisme maar het grote toerisme zoals bijvoorbeeld in Benidorm of Salou blijft uit. Een ideale vakantiebestemming wanneer je het beste van beide werelden wilt hebben; cultuur en strand.

Bezienswaardigheden, uitgaansmogelijkheden en overig vermaak

Calella beschikt over een lange boulevard met veel leuke kleine winkeltjes waar je lekker kunt shoppen. Aan het einde van de boulevard tref je enkele restaurants waar je heerlijk kunt eten. Het is zeer zeker een aanrader om enkele straten achter de boulevard op zoek te gaan naar restaurantjes, dit zijn de restaurantjes waar de Spanjaarden zelf komen om te eten.

Strandtent in Calella Het strand van Calella is mooi breed en goed voorzien van wandelpaden en er is zelfs een klein parkje waar 's avonds de lokale bevolking komt sporten en jue de boulen. Landinwaarts tref je een groter park waar in de weekeinden de lokale bevolking zich vertoeft, ideaal voor mooie wandelingen.

Algemene informatie over Spanje

Voordat je op vakantie gaat raden wij je aan om de algemene informatie goed door te lezen zodat je goed voorbereid kunt afreizen naar deze fantastische plek.

Landenoverzicht