Beschikbare steden van Spanje

Lloret de Mar Spanje reis- en zonvakantieinformatie

Het mooie strand van Lloret de Mar Lloret de Mar is gelegen aan de Costa Brava op zo'n 75 kilometer afstand van Barcelona. Met zo'n 20.000 inwoners is het een bescheiden maar toch zeer populaire badplaats. Het strand van Lloret de Mar is bekend om zijn schoonheid en netheid, daarbij is dit strand 7 kilometer lang en 45 meter breed wat het tot een zeer ruim strand maakt. Langs het strand loopt een boulevard die geflankeerd wordt door schitterende palmbomen.

De badplaats is vooral favoriet bij jongeren die de bestemming gebruiken als feest en strand zomervakantie.

Bezienswaardigheden, uitgaansmogelijkheden en overig vermaak

Deze oude Romeinse nederzetting herbergt nog vele archeologische monumenten. Rondom de stad van Salou zijn vele interessante en historische ontdekkingen gedaan. Het oude centrum met smalle, sfeervolle straatjes en vele restaurants, barretjes en terrasjes nodigt dan ook uit tot lekker slenteren overdag en feesten tot in de avonduren in een van de vele discotheken. Lloret de Mar beschikt tevens over een casino, hier kunt u dus terecht voor een gokje. Een overzicht van de kustlijn van Lloret de Mar

Wilt u het wilde nachtleven liever vermijden ga dan naar de buitenwijk Fanals. Deze wijk is een stuk rustiger en beschikt bovendien over een eigen strandopgang.

Dagelijks vertrekt er een bus naar Barcelona welke ook bereikt kan worden middels het treinstation wat op 6 kilometer afstand ligt.

Algemene informatie over Spanje

Voordat je op vakantie gaat raden wij je aan om de algemene informatie goed door te lezen zodat je goed voorbereid kunt afreizen naar deze fantastische plek.

Landenoverzicht