Playa Paraiso Mexico reis- en zonvakantieinformatie

Tussen Cancun en Playa del Carmen vind je Playa Paraiso. Dit gebied is nog sterk in ontwikkeling, hierdoor is het er nog vrij rustig en vind je nog niet het massatoerisme wat je in de meest overige Mexicaanse bestemmingen wel aantreft.
Het is dus een rustig gebied met mooie uitgestrekte stranden en azuurblauw water. Groot voordeel is dat de kustlijnen hier nog niet aangetast zijn door mensenhanden; de echte idylische tropische strandbeelden zul je hier zeker zien. Palmbomen, rustige zandstranden en lekker relaxen zijn de steekwoorden van dit gebied. Door de ontwikkelingen in dit gebied lijkt het erop dat in de nabije toekomst dit gebied veel toeristischer zal gaan worden; tot die tijd tref je er dus nog veel rust en (nieuwe) luxe aan.

Ongerepte Mexicaanse natuur

In dit deel van Mexico vind je schitterende lagunes waar je in alle rust kunt genieten van Mexico zoals het hoort te zijn; de turkoois blauwe zee mondt uit in hagelwit zandstrand voorzien van palmbomen. Naast de zandstranden tref je er overigens ook zeer mooie rotsstranden aan. Ideaal wanneer je op zoek bent naar rust, zon en natuur. Lekker een boekje lezen, cocktail in de hand en wegdromen op de klanken van de zee. Geniet van deze rust nu het gebied nog in ontwikkeling is, een echte aanrader!

Uitgaansleven en restaurants

Het uitgaansleven blijft hier nog achterwege ten op zichte van de overige gangbare Mexicaanse reisbestemmingen. In de nabije toekomst zal dit zeker veranderen; immers waar toeristen komen schieten de disco's, restaurants en resorts uit de grond. Momenteel is het er dus nog rustig maar het gebied is dus al flink aan het veranderen.

Algemene informatie over Mexico

Voordat je op vakantie gaat raden wij je aan om de algemene informatie goed door te lezen zodat je goed voorbereid kunt afreizen naar deze fantastische plek.

Landenoverzicht